Moszkauer

Posted by vili in Édességek, tészták, Receptek | Moszkauer bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Hozzávalók adag elkészítéséhez

Hozzávalók 1 adag elkészítéséhez

dió
1515 dkg
cukor
1515 dkg
tejszín
11 dl
narancs (bio)
22 db
liszt
22 dkg
étcsokoládé
1010 dkg


A diót, cukrot, tejszínt és a narancsok reszelt héját felfőzzük, amíg a cukor fel nem olvad.

Hozzáadjuk a lisztet, és hagyjuk kihűlni.

Kis diónyi halmokat teszünk sütőlapra (szilikonos sütőpapírra), kellő távolságra, mert sütés sorén nagyon szétterül. 150-160 C°-on pár perc alatt alatt készre sütjük.

Végül bevonjuk étcsokival.

Schád Piroska receptje

Comments are closed.