Diós linzer

Posted by vili in Édességek, tészták, Receptek | Diós linzer bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Hozzávalók adag elkészítéséhez

Hozzávalók 1 adag elkészítéséhez

vaj
280280 g
porcukor
140140 g
liszt
280280 g
őrölt mogyoró
150150 g
11 csipet
tojás sárgája
22 db
ciromhéj
ízlés szerint
rum arom
ízlés szerint
vanília eszencia
ízlés szerint


A vajat és a cukrral habosra keverjük. Hozzászitáljuk a lisztet meg a sót, és a többi hozzávalóval összedolgozzuk. Átgyúrjuk a tésztát, és folpakba tekerve, a hűtőbe 30 percre a hűtőbe tesszük.

Kinyújtjuk, szaggatjuk, 160-180 C°-on kisütjük

Schád Piroska receptje

Comments are closed.