Hozzávalók adag elkészítéséhez
Hozzávalók 1 adag elkészítéséhez
- majonéz
- 200200 ml
- copfocska tészta, v hasonló
- 100100 g
- főtt sonka
- 7070 g
- brokkoli
- 150150 g
- francia saláta alap
- 100100 g
- marinált paprika
- 5050 g
- saláta
- 11 fej
- parmezán sajt
- 5050 g
- leves kocka (vagy kockánként 1/2 l alaplé
- 11 db
A tyúkhúsleves kockával vagy alaplével megfőzzük a francia saláta alapot. Leszűrjük, és a levében kifőzzük a tésztát, majd jól lecsepegtetjük és kihűtjük. Ha van olyan edényünk, a tészta felett a brokkolit is megpároljuk ételízesítővel (finnyásaknak csak sóval) . A főtt tésztát a brokkolival, zöldségekkel, a csíkokra vágott sonkával, marinál-t paprikával és a nagyobbra tépdesett salátával egy keverőtálba tesszük, és a majonézzel összeforgatjuk. Tálaláskor a tányérra halmozott salátát meghintjük reszelt sajttal